Home » Company profile » News & Events » References » Research & Articles » Videos » Brochures » Links » Contact us » Distributors »
Thursday, 24. August 7:47 (GMT +02:00)
PRODUKTER OCH LÖSNINGAR
Ventilation och HVAC luftkanal städutrustning
HVAC / Ventilationshygién
Luftrenar/Dammfällor
Inspektionsrobotkameror, utrustning
Air Filtration, Skydd av byggnader
Designad för överlägsen filtrering
Avfettning
Ventilation och HVAC luftkanal städutrustning
Luftrenar/Dammfällor

Lifa Air Luftrenar/Dammfällor

Lifa HepaClean och AirClean luftrenarna är designade och planerade för konstruktion- och renovationsarbete och rengöring av ventilationskanaler. Lifa Air’s HepaClean maskiner är också godkända för asbestkraven och hantering av annat farligt damm.

Dessa maskiner passar för handling av torr luft som innehåller damm bl.a. asbest, kvarts, ädelträ, mineralull eller micro-organismer, mögel och svamp osv.

HepaClean och AirClean är designat så att alla filtren är enkla att byta ut, även separata. Det minimerar filterkostnaden och luftströmbegränsningen. Filtereffektiviteten maximeras samt kapaciteten att samla orenheter.

Maskinerna är byggda av det bästa materialer och komponenter för att försäkra maximal hållbarhet och se till användning för årtionden.

Lifa Air har ISO 9001 kvalitets- och ISO 14001 miljöstandarden. Lifa Air utvecklade även metoden för testning av maskiner och filtren tillsammans med VTT, statens teknik- och utvecklingscenter i Finland.

Princip för mätningenssystemet

Det utvecklade provningssystemet mäter hela HEPA’s filtersystem så att exakta mätningen av luftflöde, filtreringseffektivitet och fynd av eventuella läckor kan göras i bara några minuter. Systemet gör det möjligt att reparera maskiner och finna problem snabbare.

Provningssystemet är kapabelt att mäta lufthanterade enheter som har luftström/flöde från 400 till 5000 m³/tim. Det nyaste provningssystemet är används utav företag som gör asbestarbeten (Hesasbest)Brochyrer:
Lifa dammfällar »
© Lifa Air Ltd